Bahçeli: Öylesine azimli, vicdanlı bir dış politika takip edilmektedir ki İsrail’le yapılan 9.5 milyar dolarlık ticaret bir kalemde silinip atılmıştır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Öylesine azimli dirayetli vicdanlı bir dış politika takip edilmektedir ki İsrail’le yapılan 9.5 milyar dolarlık ticaret bir kalemde silinip atılmıştı. Türkiye çok büyük bir ülkedir, haklının yanındadır. Tarihin sesi kulaklarımızda çınlamaktadır.

Eurovision tepkisi

“Birinci olan İsviçreli erkek sanatçının tüylü ceket, bol makyajlı ve pembe saten etekle yarışmada boy göstermesi utanç verici yozlaşmanın teyidinden başka bir şey değildir. Bunun adına çağdaşlık deniyorsa bastın böyle çağdaşlık anlayışı!

Müfredat eleştirilerine tepki!

“Bütüncül bir modelin hazırlanmasından neden rahatsızlık duyulmaktadır? Maarif kelimesine takılmış olan zevatın ne dediğinin bir anlamı yoktur. Niyet halistir hedef parlaktır Milli Eğitim’in milli geleceğimizi inşa etmesi başlıca temennimdir. Milli Eğitim Bakanımızı ve söz konusu modelin hazırlığında emeği geçen herkesi kutluyorum.

Öğretmen atamaları

“Ümit ediyorum ki yeni yüzyılda atanamayan tek bir öğretmen kalmasın, bu dram artık sonlansın. TBMM gündemine gelecek öğretmenlik meslek kanununda yapılacak değişiklik teklifini yürekten destekleyeceğiz.

“Bizi doyuran çiftçilerimizin doyması için ÖTV ve KDV sorununa neşter vurulmalıdır”

“Bizi doyuran çiftçilerimizin doyması için ÖTV ve KDV sorununa neşter vurulmalıdır. Eş zamanlı olarak Türkiye ekonomisinde düzelme yaşandıkça enflasyon canavarının boğazı sıkıldıkça bundan çiftçilerimiz de kazançlı çıkacak onlar da refaha ulaşacaktır.

 

Ayrıntılar gelecek…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx